Present Danger

Present Danger

Present Danger

www.presentdanger.nl

www.facebook.com/pages/Present-Danger-official-PD-/180296428720065

De Kaatsheuvelse band Present Danger is gestart in 1996 als hardrock-coverband. Al snel werd een aanvang gemaakt met het schrijven van eigen materiaal en heeft de band inmiddels vier CD-albums in eigen beheer uitgebracht. Naast de vele positieve reacties op het eigen werk, werd wel vaak de vergelijking gemaakt met Metallica.

Eind 2012 heeft de band geruime tijd doorgebracht in de opnamestudio (Swamp te Raamsdonk) waar een compleet nieuw album opgenomen is. Hierbij hebben de technici Stephen van Haestregt (Within Temptation, My Favorite Scar) en Edwin Balogh (Ayreon, Tamas, en Omega ) een belangrijk aandeel in de productie gehad.

Het geproduceerde album draagt de naam “Face the truth”. De kritieken zijn erg positief en het album is inmiddels al vele malen over de toonbank gegaan in binnen en buitenland.

Present Danger is in 2013, naast de optredens als Metallica tribute, gestart met een Albumtour. Deze albumtour kreeg eind januari 2014 zijn vervolg in de USA (California/Los Angeles en Nevada/Las Vegas) met een 15 daagse tour.

Bucket Rock

Donderende drums
Gierende gitaren
Pompende bassen
Rauwe kelen
Zweet
En vooral veel lol

Onvergetelijk!
Voor iedereen die van echte, eerlijke rockmuziek houdt en het goede doel een warm hart toedraagt.

Stichting Bucket Rock

Email: info@bucketrock.nl
p/a Van Vlietstraat 23
4814 EK Breda

Bank NL75 INGB 0006 6556 83
KvK 61756334

Stichting Bucket Rock is door de belastingdienst erkend als ANBI
(Algemeen Nut Beogende Instelling).
Lees meer...
ANBI_logo_100
.
(c) Bucket Rock