Cheque van € 8.000 overhandigd aan Vrienden van het Sophia

Op vrijdag 13 maart heeft de stichting Vrienden van het Sophia, in de persoon van Mendy Verbug, de cheque ter waarde van € 8000,- in ontvangst genomen. De Bucket Rock organisatie is trots dat we deze opbrengst hebben kunnen realiseren en heeft de cheque dan ook overhandigd namens iedereen die hier zijn steentje aan bij heeft gedragen: Bucket Rock bezoekers, vrijwilligers, sponsoren en uiteraard de zes rockbands. In bijgaand filmpje legt Mendy Verburg uit wat de Vrienden van het Sophia doen en waarom onze donatie zo gewaardeerd wordt.

Het is niet toevallig dat we de Vrienden van het Sophia als goede doel hebben gekozen voor deze donatie. De stichting realiseert projecten in het Sophia kinderziekenhuis die enerzijds de zieke kinderen en hun ouders een zo prettig mogelijk verblijf in een moeilijke tijd bieden, maar ook worden onderzoeksprojecten gesteund. Projecten die niet tot de dagelijkse activiteiten van het ziekenhuis behoren en waar normaal gesproken geen middelen voor zijn.

Wij Bucket Rockers mochten zelf aangeven waar het bedrag aan besteed gaat worden en hebben gekozen voor een verdeling tussen onderzoek en juist hele praktische zaken. Iedere Euro wordt door de stichting zorgvuldig bewaakt en direct aan het project uitgegeven, zonder overhead.

Met het overhandigen van de cheque sluiten we een mooie actie af. Geweldig trots hoe een simpel idee binnen een zeer korte tijd uitgroeide tot een uitverkocht festival met een dankbaar goed doel.

En zoals de organisatie al aangekondigd heeft voor 2016: wordt vervolgd!!

 

Bucket Rock

Donderende drums
Gierende gitaren
Pompende bassen
Rauwe kelen
Zweet
En vooral veel lol

Onvergetelijk!
Voor iedereen die van echte, eerlijke rockmuziek houdt en het goede doel een warm hart toedraagt.

Stichting Bucket Rock

Email: info@bucketrock.nl
p/a Van Vlietstraat 23
4814 EK Breda

Bank NL75 INGB 0006 6556 83
KvK 61756334

Stichting Bucket Rock is door de belastingdienst erkend als ANBI
(Algemeen Nut Beogende Instelling).
Lees meer...
ANBI_logo_100
.
(c) Bucket Rock