100% Katoen

100% Katoen

100% Katoen

www.100procentkatoen.nl
www.facebook.nl/100procentkatoen

100% Katoen is een coverband die RRRock met een grote R speelt onder het motto “Vollen bak gassuh“. 100% Katoen treedt sinds 2001 op en heeft al heel wat RRRockkneiters en plezier over het publiek van vele kroegen, festivals en feesten uitgestrooid. De 5-mans formatie bestaat uit ervaren en enthousiaste muzikanten.

De gezamenlijke liefde voor de jaren 70-90 rock heeft geleid tot een aanstekelijk repertoire. Herkenbaar, onverwacht, knipoog, 100% inzet en stevig van katoen. Het plezier dat van het podium spettert werkt aanstekelijk op publiek, organisatie en tapkraan.
Met hier en daar een ingetogen song of een eigentijds liedje en soms zelfs een geïmproviseerd verzoekje, biedt een optreden voor elk wat wils.

Bekijk foto’s, blogs en youtube voor een indruk van 100% Katoen.
Een greep uit het repertoire: Status Quo, Rolling stones, Deep Purple, Herman Brood en Liquido, maar ook Robbie Williams, The scene of Kim Wilde.

Metallica en Rage against the machine worden net zo makkelijk afgewisseld met Bløf, De Dijk, Golden Earring of Abba. Geniet van de slepende gitaarsolo van Pink Floyd, de stampende toetsen van Van Halen’s Jump en de onmiddelijk herkenbare sound van U2.
En als je de naam van bands als Spider Murphy Gang, The sweet of The Hunters niet meer kent, de songs herken je meteen, gegarandeerd.
100% Katoen is altijd in voor iets bijzonders. Zoals gekostumeerde feesten van parachutespringers op Texel, unplugged radio optreden, bikersfeesten, Jazz Breda en (alternatieve) Harleydag, etc

Bucket Rock

Donderende drums
Gierende gitaren
Pompende bassen
Rauwe kelen
Zweet
En vooral veel lol

Onvergetelijk!
Voor iedereen die van echte, eerlijke rockmuziek houdt en het goede doel een warm hart toedraagt.

Stichting Bucket Rock

Email: info@bucketrock.nl
p/a Van Vlietstraat 23
4814 EK Breda

Bank NL75 INGB 0006 6556 83
KvK 61756334

Stichting Bucket Rock is door de belastingdienst erkend als ANBI
(Algemeen Nut Beogende Instelling).
Lees meer...
ANBI_logo_100
.
(c) Bucket Rock